Pazartesi, Ağustos 13, 2007

BUGÜNÜN ORDAN BURDANLARI

Haftanın başındayız ama sonundaymış gibi yorgun hissediyorum. Bunda Ankaralı arkadaşların gelmesi ve toplamda 10 saatten fazla uyumamış olmamın etkisi var mı bilmiyorum? Eve gidip mışıl mışıl uyuyasım var.

Artık bir sorumluluğum daha var. Spora başladığımı yazmıştım. Hayal ettiğim gibi eve gidip uyumak biraz zor anlayacağınız. Eve gidip eşofmanlarımı geçirir geçirmez spora gitmeliyim. Sırt ağrılarımdan kurtulunca pek güzel olacak.

Bilgisayarımı bizim çocuklarla Ankara'ya gönderdim. Umarım ekran kartının kaputluğu kullanıcı hatası gibi bir şey çıkmaz. Teknolojik aletler tarafından uğratıldığım azizlikler bir başka gönderi konusu olacak.

Kış gelsin hiç istemiyorum ama bu yaz beni yormaya başladı. Çok sıcak, çok nemli ve nefes alınamayan bir hava mevcudiyetini sürdürüyor.

Haftaya Ankara'ya gideceğim.

Evimi ilaçlattığımdan beri sağlam bir temizlik yapmadım. Biraz pis takılıyorum. Yerleri silersem ilacın etkisi gidecekmiş gibi sanki :)

Ağustos ayını sevmiyorum galiba.

Kavak yelleri diye bir dizi var. Hastasıyım :) Pinhani yok mu pinhani! beni benden alıyor. O da bana Handişko'nun hediyesi. Güyaa cd'sini çekecekti. Ama ben MP3'lerini buldum. Şimdi diziyi seyrederken ben de sanki Urla'daymışım gibi hissediyorum.

Bunlarda bugünün ordan burdanları.

Burayı eklemeyi bilsem pinhani'nin haftasonu'nu ekleyeceğim. Ama bu ayarlar konusunda hala çok cahilim. Pino güyaa öğretecek.

4 yorum:

anil dedi ki...

Ben de cok seviyorum Kavakyellerini. :) Persembe gunlerimin vazgecilmezi. Benim favorim Pinhani`nin Beni al adli parcasi.

Bu diziyi izlemeye basladigimdan beri cuma gunleri saclarimi iki taraftan at kuyrugu yaparak ise gidiyorum :) Buna da psikolojide yas donemimi kabullenememe sendromu deniyor.

cakiltasi dedi ki...

hehehehe,
o yaş dönemleri yok mu o yaş dönemleri. o varsın ilerlesin bize ne:)

di mi çok şeker bir dizi. ekşi sözlük'ten öğrendim ki . meğer dawson's creek'in benzeriymiş. onlar çok hoş şeyler yazmamışlar ama ben öyle düşünmüyorum valla. bizimki dawson's creek'ten çok daha güzel. yaşasın kavak yelleri kardeşliği :))

cinar dedi ki...

aaa yapmayın ya. dawsons creek bir numarasaydı zamanının. hala da çok severek anımsarım. pinhaniyi biliyor ve ben de seviyorum ama pacey nin anısına kül dökmemek için seyretmiyorum kavak yellerini :)

cakiltasi dedi ki...

ben de severdim dawsons creek'i :) ama sözlükçüler bizim diziyi acımasız eleştirmişler. perşembe günlerimin neşesi.sözlükten okuyana kadar farketmemiştim benzerlikleri.
kavak yelleri pek sevimli tavsiye ederim.