Perşembe, Eylül 06, 2007

KIŞ MIŞ AMA ÖZLEDİM


Kıştan sıkılan ben kışı mı özlüyorum ne? Yukarıdaki fotoğraf 2005 yılından. Hani şu korkunç kıştan. Ankaradaki evimizin bahçesi. O zamanlar işe nasıl gidip gelmişim napmışım hatırlamıyorum. O kadar stresli çalışıyordum ki . Gidip gelişleri değil ofisteki saatlerimi hatırlıyorum. Hayatımın en sıkıntılı günleriydi. Harry Potter'daki kim olduğunu bilirsin sen gibi bir şeydi başımdaki varlık. O da beni unutamamıştır tahminimce. Eminim örneklerde geçiriyordur. Benim başıma bir çakıl geldi. Akıllara zarar diye. Neyse konumuz kış. Efendim kışı özledim evet itiraf ediyorum. Dün eve yürürken ne ettim de İstanbul'a geldim diye söyleniyordum. Ne olurdu Londra'da filan yaşıyor olsaydım. Her gün yağmur çamur( hiç sanmıyorum çamur olsun) gıkım çıkmaz mıydı acaba?
Bugün serin yağmur yağacak gibi:) Kursuma gideceğim selo'ya rica ettim bizimkilerin yanına uğrar mı diye. Tamam dedi.
Başka da havadis yok. Kurstan sonra olur sanırım :)

2 yorum:

cinar dedi ki...

en sevdiğim mevsim ilkbahar ve sonbahar, hani artık olmayan şu iki mevzim.. son yıllarda iki mevsim var işte, yaz ve kış. üstelik aylarca sürüp değişmiyor. bir gün kış bir gün yaz olabiliyor mevsim. öyle değişti dünya.. kar yağarken gökyüzünü seyretmeyi çok sevsem de kışın aklıma getirdiği olumsuz şeylerden biri soğuk. üşümeyi hiç sevmiyorum. kim sever değil mi? :) ama yaşadığımız yerlerde kış hiç güzel geçmiyor. kar bile beyaz değil sanki. vıcık vıcık çamurlu kar. eskiden ne güzel leğenlerle bile kayardık biz :))
kış değil bahar gelsin bahar :)

cakiltasi dedi ki...

Haklısın çınarcım ya artık o mevsimler yok hakikaten. Kış bıktırıyor yaz bıktırıyor. Bakma kışı özledim dediğime kış sonunda da yaz gelsin artık diye ağlıyor olacağım. Ben de üşümeyi sevmem aksi gibi de üşürüm hep. Hele hele bahsettiğin o vıcıklık Ankara'da beni burnumdan getirmişti. Evet bahar gelsin bahar. Ben eski Ankara sonbaharlarını da çok severim. Kuğulu park'taki yaprakların dökülürken ki hali. İ. Melih sayesine ne kışı güzel ne bahari ne sonbahari artık Ankara'nın.
Gelmesini umduğumuz sonbahar ve baharlara:)