Çarşamba, Eylül 05, 2007

BAŞLIK YOK

Yahu ben düzelmiştim yeniden düşüşteyim. Birincisi omuzlarım ve sırtım o kadar spora gitmemle hiç bir değişiklik göstermedi. Hemen fayda sağlayacağımı sanmıyorum tabii ki ama 3 hafta haftada 4 gün gittim gene de. Öylesine kendimi gererek uyuyorum ki zaten uyumak denmez sızmak denilebilir ancak. Belki kaslar ondan kaskatı kesilmiş durumdadır. Ama beni çok etkiliyor. Fizik tedaviciye gitsem iyi olur belki üffffff.

Çok sıcak. Nemden nefret eder duruma geldim. Dışarda tüm gün koşturanlara sıcak yerlerde çalışmak zorunda kalanlara kolaylıklar diliyorum.

Her daim, uykusuz ve yorgunum. Alıp başımı gidesim var. Tüm gün uyumak uyumak ve kitap okumak istiyorum. Harry Potterlarımı bitirmek. Sonra bir sürü bir sürü şey okumak. Sonra tekrar uyumak.

Yarın kurs günüm kara kara düşünüyorum nasıl diyeceğim Hülya Abla'ya ben ancak 22.30'da eve gelebilirim diye. Gitmesi işkenceye dönüşen kurslardan olsun istemiyorum. Ne büyük dert di mi. Huysuz ve mız mız mıyım acaba?

Yalnız kalmak istiyorum bir o kadar da yalnızlıktan korkuyor ve sevmiyorum.

Daha fazla yazasım yok. İsyankarım

4 yorum:

cinar dedi ki...

Ah! Her insanın zaman zaman isyankar olduğu anlar oluyor. Benimki de biraz fazla oluyor sanırım ama bazen her şey o kadar üstüste geliyor ki, insanın elinden düzeltmek de gelmiyor. O zaman da bas gaza gidelim oluyor işte.. Bir an önce çıkarşın umarım bu buhran döneminden. Tabi ben de..
sevgiler,

cakiltasi dedi ki...

Umarım şekercim umarım. Benimki öyle gel geç işte. Hayatı zaman zaman öngörememek ya da başa çıkamamak.
Çınarcım sen bana çok hayat dolu görünüyorsun hiç isyankarmışsın gibi gelmedin valla. İçimi de gel bana sor diyeceksin belki :)
O zaman batsın bu dünyaaa, bitsin bu dünyaaa diyorum.( Şimdi şarkı aklıma geldi indirdim mp3'ünü. Pek güzel dırının dırının)
Şaka bir yana bugün keyifli günümdeyim. İkizler burcu da değilim hani bir halim halimi tutmaz da değil ama niyeyse böyle bir enerji geldi. Dün gece vukuat yoktu belki ondandır.
Bak seyret diyorum Kavak Yellerini buhran filan kalmayacak. Gerçi ben bu kurs yüzünden kaçıracağım artık. Sana el vermiş olurum hem :)
sevgiler,

cinar dedi ki...

ben Dawsons Creek üzerine bir dizi seyretmek istemiyorum ya. madem internetten indirme şansın var, indir bölümleri onu seyret derim ben. eminim çok seveceksin sen de :)

ben aslında hayat doluyum evet, enerjikim vs ama iş yeri bazen o kadar stresli oluyor ki böööyle yodanın ışın kılıcı bende olsa diyorum.. Onun haricinde güllük gülistanlık işte hayat. zaten kaç günlük dünya. üzülmeye, sıkılmaya değer mi değil mi şekercim?
öpüyorum çok..

cakiltasi dedi ki...

Dawsons Creek'i seyretmez olur muyum seyrettim. Sene kaç hatırlamıyorum ama salona kurulup seyrettiğimi hatırlıyorum. Ama en son bölümüne kadar seyrettiklerimden değil itiraf ediyorum. Hani kuzeyde bir yer
gibi değil :)

Değmez valla Çınarcım.
Sev kardeşim dünyaya geldik bir kereyi söylüyorum şimdi de:))
Öpüyorum ben de çok.