Perşembe, Kasım 13, 2008

İSPANYA-PORTEKİZ


Bahsetmemiştim. Annem, teyzemler ve arkadaşları Portekiz ve İspanya turuna gittiler. Daha önce Küba turuna gittikleri tur şirketiyle. Adana'dan bir şirket. Nasıldı diye sorduğumda verdikleri cevap harikaydı ama çok yorucuydu. Turun yaş ortalaması 60'mış. Hatta bir tane 82'lik teyze varmış yanlarında. Zıpkın gibi bana mısın demeden gezmiş.

Farklı yer yurt görme istediğim bir çok yetişkine göre sanırım epeyce!!! Ne hayallerim var gezip görmeyle ilgili bilseniz oooo!!! sen de uçtun ama dersiniz. Bir balonum olacak hooop bir oraya hooop bir buraya. Yukarıdaki vitrin resmi Portekiz'den mi İspanya'dan mı bilmiyorum. Teyzemden afırdım. Oradaki balonları görüyor musunuz? İste benim hayalimdeki balonlardan :) Böyle bir vitrin resmi benim Amsterdam fotolarımda da var. O dükkan da çok hoştu buna benziyordu. O balonlardan orada da vardı ve o balonlar gerçekten harikalar.

4 yorum:

cinar dedi ki...

Başlığı görünce sen gittim bir an. Helal olsun annenlere ya. Bir dahaki sefere beni de alsınlar yanlarına :) Ben de çok gezmek istiyorum. Küba en çok gitmek istediğimiz yer. Sonrasında da İspanya. O yüzden annenlere şapka çıkartıyorum. 2009'un ilk aylarında Küba hayalimizi gerçekleştireceğiz umarım. Hangi turdu? Prontoyu methediyorlar ama, annenlere sorsana bir. memnun kalmışlar mı o turdan? Hoş kalmasalar ikincisinde de aynı turu tercih etmezlerdi heralde :))
Öptüm çok çok.

cakiltasi dedi ki...

Çınarım, büyük teyzem mutlaka gitmelisin hem de gençken dedi. Benim de hayallerimden biri İspanya'yı ve Portekizi doya doya gezmek. Diğer hayallerimi tabii ki söylememe bile gerek yok. Latin Amerika!!!
Annemlerin gittikleri turizm şirketi. Güneş Turizm. www.gunesturizm.net. İstanbul'daki teyzemin bir arkadaşı Tarsusluymuş onlarla bir çok tura gidip memnun kalınca bizimkiler de önce Küba'ya gittiler. (iki sene oldu sanırım.)Ondan memnun kaldıkları için de bu İspanya-Portekiz-Endülüs ve Andorra turuna çıktılar. Çok memnun kalmışlar. Siz de mutlaka gerçekleştirin Küba hayalini çünkü gezecek gidecek o kadar çok yer var ki! 2009 hayalleri gerçekleştirme yılı olsun:)

cinar dedi ki...

oo süper. sevdim ben şimdiden şu 2009 yılını :) benim için hep güzel yeniliklerle geçecek umudundayım! :) Küba için bizim turu 3'ledik. istersen 4. olarak her zaman başımızın üstünde yerin var unutma :)

cakiltasi dedi ki...

Ben de :)
Sağol çınarım benim. Şu resesyondan çıkarsak neden olmasın seve seve gelirim ben de sizinle:)