Perşembe, Kasım 27, 2008

ÇANTAMDA NELER VAR?

Çınarım sobelemiş beni çantamdan neler çıkacak diye:)
Bu içeriği yakalamışken fotoğraf çekmezsem olmazdı. Yanımda makina yoktu eve gider gitmez çektim. Gerçi konu benim çantam olunca birliktelikler ilginç olabilir.
Pamuk ve asetonü dün aldım. Sürekli oje süren bir tip değilim ama sürdüğüm zaman da kırmızı sürüyorum. Kırmızı da uzun zaman kullanılmıyor bir süre sonra çıkartılması icap ediyor. Evdeki asetonu bitmiş görünce işe gittiğimde aseton alayım dedim. Eeee almışken pamuk da alayım işyerinde ojelerden kurtulayım. Bu aralar hastalıklarla cebeleştiğim için sağlık karnemi yanımda gezdiriyorum. Su şişem de olmazsa olmazım yaz kış gece gündüz hep çantamda vardır. Bu aralar salya sümük olduğumdan hem mandalina hem de selpak ihtiyaç. Cep telefonu, akbilli anahtarlık ve cüzdan ise artık demirbaş. Kitabıma gelince. Bir aralar kitapsız kalmıştım. Yakınımda ulaşabileceğim kitapçı bir tek Yeniköy'deki D&R olunca oraya girdim ve alabileceğim yüzü gözü düzgün bütün kitapları aldım çıktım. Ne yazık ki D&R'lar market zihniyetinde oldukları için sadece çok satan ve de tane hesabı kitapları bulunduruyorlar hele benim oradaki en ufağı olduğu için kitap konusunda en kısırı. Öyle olunca bende dediğim gibi eli yüzü düzgün kitapları aldım çıktım. Bu da o kitaplardan biri. Enterasan bir kitap oldukça sürükleyici.

4 yorum:

pinomino dedi ki...

çakılım nineler gibi ssk karnenle mi dolaşıyosun :)))öldürcen beni gülmekten:)

Basak dedi ki...

Çakıl selam; bu bir davet, bizim bloga uğrarsan sevinirim.
bu zamana kadar gizli okuyucun Başak:)

cinar dedi ki...

:)) Demek senden de mandalina çıktı :) Ama bak sen de benim gibi yiyemeden eve geri götürmüşsün anladığım kadarıyla. Kitabı merak ettim. Çantanın içini bize açtığın için teşekkür ederim :) Kocaman öptüm.

cakiltasi dedi ki...

hehehe pinom valla nineler gibiydim bir ara:)

Merhaba Başak hoşgeldin:)

Çınarım normalde işe bırakıyordum ama masamın üstündeyken geri çantaya atmışım mandalinayı:) Kitap değişik hakikat çok süper değil ama sürükleyici.
Öptüm çok.