Pazartesi, Ekim 05, 2009

AMAN AYNI TERANE

Bu ülkede yaşamaktan yoruldum. Haber seyretmesem de gazete okumasam da sadece yaşadığın için bazı şeylere maruz kaldığın için sinir hastası yapıyor bu memleket adamı. Bugün internetten başlıklara bakmam kalbimi sıkıştırmaya yetti. Polisin dövdüğü üniversite öğrencisi yaşam mücadelesi veriyor. Burayı okuyan denk düşen polisi yakını ya da polis varsa kusura bakmayın ama hiçbirinize güvenmiyorum en ufak bir sempati beslemiyorum. Onu geçin benim güvenliğimi sağladığınızı bile düşünmüyorum son derece gereksizsiniz. Özellikle geçen hafta iki polis okulu öğrencisi ile muhattap olmam bu fikirlerimi daha da güçlendirdi. Amelelere haksızlık edecek kadar iki tane amele öğrenci biri de bayan üstelik.

Neyse bir de şu internet erişimlerinin yasaklanması ne oluyor ya. Dinci ...e...in siteleri at koşturuyor ama EVRİMİ anlatan siteler yasaklanıyor. Eşcinsellerin siteleri yasaklanıyor. Size ne ya! Erişimi engellemek, yasaklamak onları bir şeyden vazgeçirecek mi zannediyorsunuz? Ne biçim bir zamanda yaşıyor ve çocuk yetiştiriyoruz.

Son olarak FARMVILLE yasaklanmış. Sebep Cumhuriyet'ten okuduğum kadarıyla. Tarım ve Köy işleri bakanlığı çiftçi haklarını koruma kanuna göre bizim yani üyelerin online çiftçilik sertifikamız olmaması. Ya bu ne ya allasen ne bu şaka mı ? rüya mı? bu memleket real mi? ingilizce tabirle. Ne bu valla ben çok dellenmiş durumdayım. Sinirlerim tavan yaptı.

Mumuk'umla Yumuk'um da bir haftadır veterinerde. Sitres toplarım da yok. Ne olacak bu memleketin hali ha! Sorarım size ne olacak?

4 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Gerçekten bazen ben de düşünüyorum ne olacak bu memleketin hali diye!Gidişatımız hiç de iyi değil!Artık hiç kimse de tahammül kalmadı!Ama kimse de birşey yapmıyor,sanki sihirli bir elin işleri düzeltmesini bekliyoruz!

cakiltasi dedi ki...

sevgili anne ve kızları,
valla tahammülümüz yok. mucize bekliyoruz cidden ama daha çok bekleyecek gibi duruyoruz.

ipex dedi ki...

bence internet komple yasaklanmalı! çocuklarımızın ve gençlerimizin ruhsal ve psikolojik gelişimini feci şekilde örseliyor zira... baksana bir sürü ruh hastası yönetiyor bizi!!

Pilli Petro dedi ki...

hiç bi terane olmaz bu memleketten yorma kafanı.