Salı, Ağustos 24, 2010

ÜZÜLÜYORUM BE BLOG

Canım sıkkın blogcum.

Dün 5N1K'ya denk geldim. Konu ünlüler evet mi diyor hayır mı idi. Mustafa Altıoklar neden hayır diyeceğini o kadar güzel anlattı ki. Bunun üstüne Zeynep Tanbay hanfendü evet diyeceğini çünkü yargının özgürleşeceğini düşündüğünü söyledi. Mustafa Altıoklar yargı hükümet tarafından seçilip denetlenecekse yandı gülüm keten helva o zaman nasıl bir adalet düzeninden bahsedebiliriz dedikçe kadın ilkokul çocuğu gibi evet de evet dedi. Bu ünlüsü okumuş görmüşü. O zaman Emine Teyze'yi nasıl ikna edersin. Müjdat Gezen de 12 Eylül döneminden daha beter bir yasakçı düzen içindeyiz dedi. O hanfendü ise yooo çok özgür her şey dedi. Sanki kimse duygu ve düşüncelerini söylemeye çekinmiyormuş gibi. Basın üzerinde hiçbir baskı yokmuş gibi.

Sinir oldum ama sinir olduğumla kaldım. Üzülüyorum be blog. Ne günler bekliyor bizi.

3 yorum:

ipex dedi ki...

duygularıma tercüman olmuşsun! takım tutar gibi parti tuttuğumuz, hep günü yaşadığımız ve yarın ne olacak diye sorgulamadığımız için, biz farkına bile varmadan değişiverecek her şey... bize bir şey olmaz, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı her yerde... en az senin kadar üzgünüm ben de çakıl'cığım... :(

cakiltasi dedi ki...

sevgili ipex,

ben okumuş yazmış aklı selim insanların anlayamıyorum. orhan pamuk ile yıldızım pek barışık değil. kabul ediyorum öy yargılıyım ama evet diyeceğini söylediği konuşmayı yapması için kör cahil ilkokul mezunu olması lazım. aklım almıyor.

Asortik Krep dedi ki...

Hiç şaşırmadım nedense..
Köylünün hakkını yemeyelim şimdi, bazıları yeni uyandı,patatesin kilosu 500, köylü patatesi satmadı sakladı bu sene, oylarını hayır'a verecekmiş :) Ne yazık ki kendine aydın diyen bazı insanlar yapılacak hes'leri, patates'in bu sene neden 500 ettiğini bile bilmiyor tabii evet der.Dünyadan bir haber çünkü onlar.
Onlar gemicik hayaliyle yanıp tutuşanlardan olabilir mi..?