Cuma, Ocak 29, 2010

ASUS ALMAYIN ALANA DA MANİ OLUN

Evet bilgisayarımın markasını ifşa etmenin vakti geldi.

Kendisi Asus. Hiçbir şekilde kimseye Asus tavsiye etmiyorum artık. Aldıktan sonra birçok kişinin Asus almasına sebep olmuş biri olarak bu saatten sonra asla ve kata.

Bu Asus'un f3s serilerinde kasa çatlama problemi varmış meğer. Benimki de menteşe yerinden gitti. 3 ay içerisinde de parça pinçik oldu. Götürdüğümde garanti süresi geçeli bir ay olmuştu. Aslında hadise çok önceden başlamıştı ama ben servise götürememiştim. Dün gazetelerde okudunuz mu bilmem. Koskoca Toyota 8 milyon aracını geri çağırmış. Asus ise fabrika hatasını utanmadan kazanç kapısı yapmış. Garanti kapsamına bakmadan bu modellerini para talep etmeden tamir etmesi gerekiyor. Kaldı ki garanti geçeli aylar yıllar olmuş değil. Neyse bana 160 $ + kdv gibi bir fiyat çıkarmışlar. Ben 2000 tl'ye yakın para ödemişim. İki yıl dolmadan bir de bunu öde diyorlar.

Neyse Asus Türkiye'nin teknik servisine telefonla ulaşana ödül veriyorlarmış. Öyle bir hizmet anlayışları var ki telefon mostralık duruyor.

Ben de e-posta attım iki sefer ona da geri dönen olmadı. Bu durumda her türlü bu işi ifşa edeceğim. Ne facebook ne twitter hiçbir yer kalmayacak yazmadığım.

Kimseye de Asus aldırmayacağım bundan sonra.

5 yorum:

nalan dedi ki...

çok yazık.
sonuçta futbol topu olarak kullanmadık ya makinayı :(
nasıl ayarladılarsa artık tam da garanti süresi dolmasına yakın ortaya çıkıyor bah bah bah :)

cakiltasi dedi ki...

evet ya hem de evden dışarı çıkartmıyorum. hırsız gelirse diye yastığımın altında koyuyorum evden çıkarken. el bebek gül bebek bakarken gelene bak.

pinomino dedi ki...

Bende almam asla! çakılımı üzen bilgisayarın üzerinde zıplarım ben:))

Adsız dedi ki...

Yastigin altinda unutup ustune oturmus olmayasin? :D
Huysuzlugundan geliyor bunlar basina. Baris artik teknolojiyle :D

cakiltasi dedi ki...

pinom benim:)))no asus no cry:)

teknoloji benimle barışsın. pamuk gibiyim ben.