Pazartesi, Şubat 16, 2009

ÖZET














Sağolsun Bekriyacım blog ödülü vermiş bana. Ben kimseye vermeyeceğim çünkü böyle kararlar vermek benim için çok zor.



Geçen hafta Çarşamba günkü konserimizi kazasız belasız atlattık. Kuzenimin eşi Susi sürpriz yapmış ben buradayım diye aradı. Çok sevindim tabiii geldiği için. "Bayıldım koca koca adamlar davul çalıyor. Biz de Selimle beraber gelsek" dedi.


İnsan fakir olduğu zamanlar faturalarının daha da kabarık gelme gibi bir eğilimi var. Elektrik faturam 46.5 tl gelerek beni şaşırttı. Doğalgazdan zaten hiç bahsetmeyeceğim. Bir de biri adsl'imi hacklemiş. Artık neler yaptı etti bilemiyorum. Ne kadar dandik ve insanın başına milyonda bir gelecek şey varsa benim başıma gelir. O yüzden Aycan'ın şaşırmalarına çok da şaşırmadım açıkçası. Nasıl olur anlamadı bir türlü:)


Güneşi görmeyeli günler oldu. Rekora koşuyor. Hava bir acayip bir şey oldu. Londra gibi İstanbul. Kasvetten artık saçımızı başımızı yolacağız.


Cumartesi Meyhane sonrası Sokak'a giderek sevgililer gününü kutladık. Takside uyur uyanık giderken. Ben gene horlamışım. Zevzek taksici de Aycan'a "Abla da iyi içmiş abi" demiş. Dedim ki onaneymiş. Onun horlama huyu var o içmese de horlar deseydin.
Bahsedecektim ama unutmuşum. Cuma günü Aycan gelir gelmez Recep İvedik diye tutturdu. Yok dedim gitmem ben. Neyse en sonunda gitmek zorunda kaldım gece 22.45 matinasına. Salonda bir iki tane boş yer kalmış. Nasıl kalabalık anlatamam. Bana afaganlar bastı ama yapcak bir şey yok. Filmin başlaması da 23 küsurları buldu. Yanımda önümde herkes kırılıyor gülmekten ben de tık yok. A dese hohohohoho B dese hihihihihi. Şimdi ben böyle aman Recep İvedik neymiş argo, küfür tü kaka diyecek değilim ama ben komik bulmadım. Bir yoga sahnesi vardı o komikti. Evde seyrediyor olsam, filmin başından kırk kere kalkardım. Burada kalkamadım. Aycan'ın korkusundan uyuyamadım da. Dönüp dönüp uyumaaa diye dürtükleyip durdu beni. Birincisini de Lüleburgaz'a giden otobüste seyretmiştim. Bir süre seyredip ondan da sıkılmuştım. Ama bence 1.cisi çok daha komikti. İkinci de hayranları hayal kırıklığına uğrayacakmış gibime geliyor. Bir de ben ya türümün son örneğiyim ya da gülmek herkese çok kolay. Ben gülen de bir insanım komik de sayılabilirim. Ama bunlara gülmüyorum. Cem Yılmaz'da ise daha önce de söylemiştim, uyuyup kalmıştım gösterisinde. Bir tek Ata Demirer'i bir otobüs yolculuğunda seyretmiş ve komik bulmuştum. Tabii benim komik dediğim altıma işeme vaziyetine gelmek değil. O vaziyete geldiğim çok hoşuma giden filmler tabii oldu. Mesela ben Pembe Panterciyim:)

3 yorum:

cinar dedi ki...

oh oh maşallah maşallah. efe de koltuklar da pek güzel görünüyor. hep keyifle Çakılım :)

cakiltasi dedi ki...

amin çınarım amin. hep neşeyle :)
öptüm

Adsız dedi ki...

bir daha sana sinema yok :D