Çarşamba, Aralık 24, 2008

TELEVİZYON

Üç ay televizyonsuz yaşadıktan sonra evimde şu anda iki tane televizyonum var. Bayram dönüşü bizim küçük televizyonu İstanbul'a getirdim. Küçük tviyi, eskiden salon yaptığım ufacık karecik odaya anten kablosunun uzunluğu ancak o odaya yettiği için masa üzerine koydum. O odaya bir tane de koltuk taşımıştım. Aynı zamanda misafir yatağı olarak kullandığım ranzamın altı da o odada ikamet etmekteydi. Ben arada koltuğa oturup arada yatağa yatıp görsel medyayı tekrar keşfededururken. Abim geldi cuma günü. Cumartesi günü de İstinye Park'ta dolanırken Samsung bayiine girip televiyon bakındık. Abim alalım dedi ben bakalım dedim. Ertesi gün de sabah erkenden abim Lcd Samsung Tvmi amış. Böyle looser gibi yaşanır mı dedi. Ben de ben hayatımdan memnundum ama dedim :) Sonra da bu eve taşındığımdan beri herkesin dile getirdiği çift kişilik koltuk konusu tekrar açıldı. Şimdilik hala direnç gösteriyorum. Gerçi olsa iyi olur kabul ama diğer 4 goblen ne olacak??? Artık hem küçük televizyonum var hem 40 inch lcdim. Bu arada fiyatlar gerçekten düşmüş doğru ya da yalan bizim aldığımız tv aslında 2.700 müş biz 1.870'e aldık. Kampanya yapmışlar.


Abiciğime memnuniyetsiz insan modeli çizmiş olabilirim. Ama ben alacaktım lcdmi :) Tabii bu çıkmaz ayın hangi çarşambası olurdu bilemiyorum.



Aslında yazmak istediğim başka şeyler de vardı ama unutmuşum.

Yalnız bir konu var ki. Toplumcak çıldırmanın eşiğine gelmişiz. Gazetelerde her gün biri birini kurşunladı. Sevgilisi teklifini kabul etmedi. O da onu doğradı. Dayı oğlu küçük Osman'ı öldürüp bahçeye gömdü. Annesini öldüren kız 3 gün cesetle birlikte yaşadı. Kardeşine kızan kız kardeşini öldürdü. Yani bunlar aşağı yukarı böyle haberler. Her gün istisnasız her gün üç beş haber var. Aynı haberler mi acaba diyorum yok değiller. Ne olacak en sonunda herkes birbirini boğazlayacak mı? Çok onur kırıcı ve moral bozucu. Ülke olarak böyle bir çıkmaza ve çöküşe sürükleniyor olmamız. Bu konuda söyleyecek çok şey var hiç söylemek istemiyorum.

5 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

tv olsa bi dert olmasa bi dert valla.

olunca insan kapatmıyo, yokluğuna alışıncada aramıyo garip bi şekilde :)

cinar dedi ki...

oo hayılrı olsun Çakılım. Ama şimdi filmleri falan pc monitöründe değil de lcd ekran büyük t^'nde seyretmek daha keyifli olacak. O da bir gerçek yani :) Abine hoşgeldin. Şimdiye gitmiştir heralde, o zaman da güle güle :)
Aslında bu haberler dünyanın her yerinde var. Ama bizde insanın gözünün içine sokuluyor biraz da. Manyaklar da haberlerden şevk alıp biz gaz devam mı ediyor napıyor ben de anlamadım..
Öptüm kocaman.

Adsız dedi ki...

Sen degil ben alacaktim :(

pinomino dedi ki...

Sevgili Adsız sende çamaşır makinası falan alırsın :D

Pilli Petro dedi ki...

iyi seneler Çakıl taşı :))