Salı, Aralık 16, 2008

TAKINTILARIM

Bekriyacım beni sobelemişti bayramdan önce. Bu sobe eski bir sobe benim için. Çınarcığım da sobelemişti ama tembellik etmiş sonra da unutmuştum.

Benim takıntılarıma gelince,



*Başkasının bardağından sıvı olabilecek hiçbir şey içmem çok zor da kalmadıkça. Aslında biraz yumuşadım bu konuda onun içtiği taraf olmadığı sürece bir yudum almışsa tadına bakabilirim içtiği şeyin. Ama pet şişeden su kesinlikle içmem hele bir kaç yudum alınmışsa mümkün değil.
*Ortadan yenen salataya ekmek bandırılmasına gıcık olurum. Salatamı mutlaka ayrı tabağa koyarım. Eve geldiğimde bana bir kapta ayrılmış salata varsa. Temiz mi değil mi diye inceler durur, sinir ederim. Bu sadece salata da değil peynirin çatalla alınması. Zeytinin yağına bandırılmasını da kapsayan bir madde.
*Sakız sesine katlanamam. Eğer otobüste, dolmuşta biri yanımda sakız çiğniyorsa. Delirecek gibi olurum ama lütfen çiğnemeyin diyemem. Bir tek anneme diyorum.
*Yüksek ses ile konuşan biri olursa kamuya açık bir alanda. Çok irite olurum.
*Yatmadan mutlaka yatağımın altına bakarım. Yorganı silkelerim şöyle bir. Galiba bu evimin bana kazandırdığı bir takıntı. Başka bir yerde yapmıyorum:)
*Ayakkabılarımın ve terliklerimin içine bakmam da bu evin bir hediyesi. Başka yerde yapmıyorum. Kendi evimdeyken:)
*Çorba ya da bardakla bir şey içen kişinin hüpürdetme sesine dayanamam.
*Başkasının saç fırçasını kullanmak ya da benim saç fırçamın kullanılması istemediğim bir şeydir. Kuaförlerde napıyorsun derseniz. Bir şey yapmıyorum benim çifte standartım da bu :)
*Bana kalk şunu yap denmesini takıntı yaparım. Ya yapmam ya da söylenirim.
*Kapı kitlemeden yatmam.
*Işık açık yatarım
*Sigara konusu takıntımdır. Evimde içirmem. Dışarda içen arkadaşlarıma bok iç derim.
*Titizim çok fena.
*Tuvalet çöpünün torbasız olmasına uyuz olurum.

Başka vardır takıntılarım ama aklıma gelmiyor. Takıntılı bir tipim sonuçta :)
Geldikçe eklerim.

Başak ben de seni sobeliyim mi:) Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu ama:)

Pino sen yazmadıysan sen de yaz takıntılarını :)))) Hatta benim takıntılarıma da ek yap.

5 yorum:

pinomino dedi ki...

Çaklım tüm bu takıntılarını yakından biliyorum ben:) Dur bi düşüneyim başka ne vardı:) haaa..hani sırf yüzünü bildiğin tanıdıklara gidip beni hatırladın mı diye sorman:) ama bu işe yaradı sayende bülocuğumu tanıdım:)
Bir de vefalı bir şekilde herkesi arayıp sorman..asla randevulara gecikmemen..ne kadar zıtız di mi:))
Dur aklıma gelirse eklerim..benimkileri de ben düşüneyim:)

cinar dedi ki...

:) Bu yazının altına imzamı atabilirim derler ya hani, tam da öyle bir yazı olmuş benim için. kendi sobemde unuttuğum maddeleri sen benim yerime eklemiş gibim olmuşsun :))
ayrıcana da sesini yeniden duymak güzel (sanal anlamda da olsa). meraklanmaya başlamıştım artık.
kocaman öptüm.

pinomino dedi ki...

başladığın ütüyü gece yarısına dek sürse bile bırakmayıp beni deli etmen:) çorap dahil olmak üzere herşeyi ütülemen, dolabına bir kere giydiğin şeyi kirlendi diye sokmaman..
yıka ütüle kısır döngüsünden seni kurtaramamış olmak beni çok üzüyor çakılım:)

cakiltasi dedi ki...

hahahaha pinom valla unutmuşum bak onları. ütü takıntım arada hala devam etmekte bitirmeden yatmamak gibi. tabii olmazsa olmaz değil. yattığım da oluyor. dayanacak gücüm varsa bitiriyorum:)
evet kirlendi diye sokmamak da hala var:) gerçi yeni dolabımda giydiklerime dair bir çekmece var. kapasitesi dar geliyor ama idare ediyoruz işte.
evet geçikmemek de pis bi takıntı. hahahah en son falcıya geçiktim sayende gerçi çok umrunda değildi harbiden.
artık millete beni tanıdın mı diye çok atlamıyorum. bir kaç hüsrandan sonra:)
ying ve yangız biz pinom. gerçi bülo ile ikiniz yakınımda olsanız bir kaç tik edinmeme sebep olurdunuz ya tik edinmeden taşınıp gittiniz:(

çınarım titizlerin hali başka işte :))) bayram girdi ya araya ankara'ya gittim geldim ondan sesim soluğum çıkmadı. sen de yaz artık. bekliyorum. öptüm çok çok

Pilli Petro dedi ki...

çok güzel olmuş teşekkür ederim yazdığın için :))