Salı, Eylül 23, 2008

GÜNCELE DAİR

Yaşlılık alametleri gösteriyorum. Sırtım pek fena. Spora yazıldığımız yerde çok uygun fiyata masaj yapıyorlamış sanırım kendimi onlara teslim edeceğim.
Sabah itibariyle aftlarım da azmış. Bunda da dün evden çıkarken fanila, gömlek, kazak, üstüste mont, atkı birleşimini dün eve dönerken tişörte indirmiş olmam olabilir mi acaba. Bir insan düşünün ki bunların hepsini giyebilecek kadar üşüyor sonra da çıplak kalacak kadar terliyor. Benim trioid kendini kaybetti galiba. 11 Ekim gibi doktorumdan randevu aldım. Oldukça da geç kaldım kontrol için.
Bayrama gelince, ekonomik tedbirler ve yolun uzunluğu dikkate alınınca Ankara'da karar kıldık. Eski dost ne de olsa. Ve de kürkçü dükkanı:)
Sabah otobüsle gelirken Bebek bi kalabalık kameralar, fotoğrafçılar, film çekim kamyonetleri. Film çekiliyor sandım. İşe gelince gazetelere göz atınca Tuncay Özkan Bebek'teki evinde gözaltına alınmış haberi okuyunca çaktım köfteyi.
O konuya değinmeyeceğim ama şu Deniz Feneri yolsuzluğunun Türkiye'de hiçbir soruşturmaya konu olmadığını görmek RTE'nin koruyucu kollarını görmek beni çileden çıkartıyor. Utanmadan şerefden sözediyorsun da. Affedersin senin şerefin nerede acaba???? Neyse dellendirmeyeceğim kendimi.
Bugün çocuk bakıcılığı yapıyorum :)
Kuzenlerim güzel bir ev tuttular. Çocuklar da okula yazıldı. Her şey yolunda şimdilik. Veli toplantısı varmış çocukların okulunda. Ben de çocukların yanına gideceğim. Yalnız kalmasınlar diye.

NOT:Piyasalar gerçekten çok kötü. Ölüm sessizliği neredeyse. Bizim piyasada da hiçbir hareket yok.

2 yorum:

pinomino dedi ki...

ankara mıııı????
heyoooooooooooooooooo:)

cakiltasi dedi ki...

pinom, son dakka işine kaldık ama bakalım. bi de tatil durumum hala belli değil. ama pek heveslendim.