Cuma, Eylül 19, 2008

EYLÜL

Eylül ayında doğduğumdan mıdır nedir pek severim bu ayı. Çevremde o kadar çok Eylül ayı doğumlu arkadaşım var ki . 3 tanesi epey yakın diğerleri yakından hallice. Facebook'ta da bugün şunun bugün bunun doğum günü hatırlatması epey işime geliyor.

Eylül sonu yaklaşıyor. Bayram 9 gün olmuş dediler. Pazartesi yarım gün çalışılıp nasıl 9 gün tatil yapacağımızı aklım kesmedi ama gene de sevindim bu duruma. Tatile acayip ihtiyacım var. Özellikle dinlenip boş gevezeliklere.

Uzunca zamandır ilk yalnız hafta sonum olacak. Ya ben gittim ya birileri geldi. Yalnızlığın ve serin İstanbul'un keyfini çıkaracağım. Ancak şu saat itibariyle hayli halsiz hissediyorum kendimi. Şifayı kapma mevzuu mu yoksa bünyeyi yormak mı bilmiyorum. Çok hoşbeş değilim. Her yerim ağrıyor ve üşüyorum. Ayaklarım ellerim buzgibi :(

Son zamanlara dair;
İnsanların hayatında kapladığım yer bana verdikleri değer beni çok mutlu etti. Ne istediğimi bilmesem bile bu hayatta beklentisizce seviyorum ve seviliyorum . Ve bugünün eveti yarının hayırı değil benim için. Ak kara değil. Kara da ak.

2 yorum:

pinomino dedi ki...

çakılım
bugünde ben depresifim:)
gidiyo musun Datça'ya??

cinar dedi ki...

:) Yazının başı bunalım gelecek gibiydi ama yok, sonu bir hayli güzel geldi :) Çok seviyorum ben de seni :) Öptüm çok.