Perşembe, Ağustos 14, 2008

BAŞLIKSIZ

Bu blog iç sıkıcı bir blog haline geldi.

Böyle takılıyorum artık.

Şu Gürcistan Rusya arasındaki savaş canımı çok sıktı. İşin kim haklı kim haksız kısmına bakmıyorum. Sadece sefil olan bir halk var ortada. Bugünkü gazetelerde şu satırlar var
"Çeçen ve Oset milisler eşliğinde Gori’ye giren Rus askerleri, kentte kaldıkları birkaç saat içerisinde yağmalanmadık ev, dükkan bırakmadı". Yani insan denen yaratık ne kadar acımasız ve gaddar anlamam mümkün değil. Babaaanneme bakan kadın da Gürcü. Ve giriş çıkış yapması gerekiyor 26 Ağustos gibi. Türkçe çok iyi konuşamıyor. Biletini ayarlamam gerekiyor nereden alacağımı anlamadım. Bir numara verdi dün babam İa'nın bir arkadaşının numarası Marina ismi. Ondan öğreneceğim. Bileti alacağım sonra bindireceğim. Ama nasıl gidecek bilmiyorum. Her yer kaynıyor.

Bir haber daha vardı bugün akıllara zarar. Çanakkale'de bir postacının götürmesi gereken postalar çöpten çıkmış. Üşenmiş çöpe atmış haber bu. İşin aslı astarı nedir bilmiyorum ama şaka gibi.



4 yorum:

pinomino dedi ki...

çakılım 3 aşağıdaki yazınla yine beni deli ettin.. kızım senin sorunun kendi kıymetini bilememen,
sana bin kere söylemiştim zaten..
ankaraya geldiğinde bir akşam içelim, ben sana terapi yaparım:)
öptümmmm
pinooooo...

cakiltasi dedi ki...

valla pinocum eylül de gelicem inşallah. terapilik oldum gene.

cinar dedi ki...

Pist :) Biraz da güzel şeylerden bahsetsene. Mesela taaa nerelere gittin geldin. Hala bişi yok bununla ilgili. Hani fotolar falan. Bissürü hikaye vardır sende mutlaka :)
Kocaman öptüm.

cakiltasi dedi ki...

çınarım haklısın. bu aralar sersem gibiyim. konsantre olamadım. hafta sonu köye gidip geleceğim. biraz değişiklik iyi gelir umarım. haftaya fotoları koyarak bir yazı yazarım.
optum ben de.