Pazartesi, Kasım 19, 2007

UĞUR


Haraketli bir hafta sonunu daha geride bıraktım. Harakete cumadan başlayınca 2 günlük süreç insana 5 gün gibi geliyor. Ritim kursuma cuma günü gittim. Çıktığımda da arkadaşlarla buluşup Asmalımescit'e gittik. Gitmeseydik Pelin başımızın etini yerdi ya o ayrı konu:) Tek tek gittiğimiz mekanları saymayacağım ancak gecenin sonu saat 5 gibi Bambi'de yediğim kaşarlı dürümden bahsetmemek olmaz. Yemeyeceğim dedim ama yememek mümkün olmadı. Dönüşte sağolsun Orçun bizi eve bıraktı. Giderken arka koltukta sızıvermişim. Pelin ve Orçun'nun heyyy hadi nereden döneceğiz ciyaklamalarıyla uyandım pek komikti. Cumartesi de maç seyretme geyiğine bir yerlere gidildi. Oradan da Ankaralıların gittiği bar olarak bilinen Corridorr'a gittik. Neyse allahtan orası erken kapandığından çabuk kurtulduk. Sigara dumanına daha fazla dayanamazdım heralde. Ertesi gün de hep beraber yapılan Emek Kafe kahvaltısından sonra. Pelin'i havalimanına bıraktıktık Eray'da herkesi evlerine bıraktı ben de bizim bebişkoyu görmek için karşıya gittim. Bebişko sarılık geçirdiği ve hastaneden dönmediğimden önce Oben Ablalara gittim oradan bir arkadaşımla buluştum sonra o da sağolsun beni Burak Abilere bıraktı orada gördüm bizim kediyi. Minnoş bir şey ufacık. Ancak uyuduğu için agucuklarını göremedim :)




Gelelim şu an ki ruhsal durumuma. Çok alınganım ve kafam son derece karışık. Bazı kararları almak ya da neye göre, nasıl davranmak bilemiyorum. Kırmak kırılmak bu kadar dert edilecek şeyler olmasaydı da. Öyle dangul dungul yaşayabilseydim keşke. Regli öncesi sendromunu oldukça yoğun yaşıyorum bu aralar.
Fotoğraf küçük Uğur'un fotosu. Bahtı açık olsun diyorum. Üstüne de amin ve tü tü tü yü ekliyorum.

6 yorum:

cinar dedi ki...

canım alıngan olma. emin ol o dediğin hangul hungul şekilde yaşayan çok insan var. o yüzden kimseye kırılma, gücenme. nasıl mutluysan o şekilde yaşamaya bak. kimseye takılma bence. ama tabi hormonsalsa sadece o zaman biraz sabret. birkaç güne geçer :)
Uğur'a da sağlıklı bir ömür dilerim.
muck :)

cakiltasi dedi ki...

çınarcım doğrusun dünle alakam kalmadı geçiverdi alınganlığım:) nasıl mutluysak o şekilde yaşamaya bakmak en güzeli işte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor sadece:)
uğur için teşekkürler.
öptüm kocamanından:)

Esra dedi ki...

Ugur'a masallah, cok tatli. :-)
Bende de donem donem farkli ruh halleri oluyor. Bazen buyuk bir enerji, bazense yorgunluk.
Umarim simdi iyisindir. :-)

cakiltasi dedi ki...

archisugarcım teşekkür ederim.
şimdi gayet iyiyim. nedense o gün bir tuhaftım. sabah kalktığımızda sise boğulmuş bi hava bulmak gibi bir şey. birden öyle uyanıveriyor insan sonra bir bakıyoruz ki sis kendiliğinden dağılıvermiş :)benimki de o hesap:)
uğurcuk pek şeker di mi :) daha bir kere görebildim maalesef :(
kocaman sevgiler.

cinar dedi ki...

yaflum ta 19 unda kalmış son yazının tarihi.. hadi ama yeni yazılar bekliyoruz :)

cakiltasi dedi ki...

haklısın çınarcım yav. yazdım ama hemen :)))