Perşembe, Şubat 18, 2010

BİLGİ SAKLAYANLAR DAVUL OLSUN O DA YETMEZ BATLASIN

Bilgi saklayan insanlara uyuz oluyorum. Öyle böyle değil. Ben yapım gereği her öğrendiğimi kapıcı Ahmet Efendiye bile anlatıp bilgilendirme isteği duyan bi insan olduğumdan. Sorduğum soruya cevap alamadım mı gıcık ötesi oluyorum.

Ya şu keçe işine merak sardık. İnternet aramasında belki de o kadar iyi değilim kaynak çok bulamadım. Allah rızası için nereden alıyorsunuz bir söyleyin ya. Tutankamun hazinesi mübarek kimsenin bir bok dediği yok.

4 yorum:

Alo Elo! dedi ki...

anooom canım benim biz bülentle senin bu yazılarına bayılıyoruz. hep güldürüyor bizi. allah da seni güldürsün be çağılım!

cakiltasi dedi ki...

hehe amin diyelim güldürsün o zaman çitlembiğim:)

cinar dedi ki...

sorma. ben de üzerimde begendikleri şeyin fiyatından, nerede satıldığına kadar her şeyi ayrıntıyla söylerim. ama insanlar kıskançlıktan mıdır ketumluktan mıdır ağızlarından laf alamazsın. keçeyi ben de çok merak ediyorum :) keçeden yapılmış şeyler görmüştüm eminönünde. hani incik boncuk satılan yer var ya, tahtakale mi, işte orada devamı da olabilir Çakılım :)

cakiltasi dedi ki...

çınarım sorma bu tip insanları okulda not saklayan tiplere benzetiyorum. onun için davul olsunlar.
keçeye eminönü'nde baktık biz de gerçek keçe çok pahalı metresi 20 lira. sentetik keçe buldum güngören de satılıyormuş. ama gidip alamadım.