Salı, Temmuz 07, 2009

HAVUZ VE YUMUK






Bu hafta en sıcak haftaymış. Çarşamba ve Perşembe daha beter olacakmış. Şu an hissettiğim şey sıcak hava dolu bir faunus içinde bir yerlere gitmeye çalışmak ya da durmaya çalışmak.

Ben böyle ağlaşıp duruyordum ya denizin dibindeyim camı açşam deniz kokusu hafif bir meltem içeri doluyor ama ben niye ofisteyim diye.
Biz geçen Eylül'den beri Darüşşafaka'ya üye durumdayız ama tepe tepe kullanmıyoruz. Beni terkedip Ankara'ya gidecek olan arkadaşım İstanbul'da iş bulup burada kalmaya karar verince. Eski spor salonu aktivelerimize başlayalım dedik. Cuma'dan havuza gittik. Dışarıda etkinlik olduğu için kapalı havuzda yüzdük. Ertesi gün sabahtan öğlene kadar açık havuzda serin serin vakit geçirdik. Sonra dedim ki boşuna ağlıyormuşum böyle bir nimetimiz varken. Bir de öğrendik ki hafta sonu biri gelmeye kalksa 120 tl verecek. Oha dedik! Biz aylık 125 tl'ye bu işi temiz temiz hallediyoruz. Pilatese, yogaya, fitnesse, havuza istediğin kadar git.

Artık bu nedenle ağlamak yok.

Biraz da Yumuk'tan bahsetmek istiyorum. Dünyanın en güzel hissi. Çocuk sahibi olmuş gibi hissediyorum. Burası biraz trajikomik. Arada fotoğraflarına bakıp bakıp napıyorsun acaba aşkım benim diyorum.

Hep yanımda gezdirmek istiyorum ama tabii böyle çanta gibi de olmuyor maalesef:)

Bazen nöbet geliyor top gibi saatlerce oradan oraya zıplıyor, pusuya yatıyor, ayaklarımı, ellerimi, ısırmak için çıldırıyor. Canımı yaktığı vakit acayip sinirleniyorum sıpaya. Sakinleşince gırlaya gırlaya emmek için transa geçmesiyle her şey bitiyor. Acayip özlüyorum.

Şimdi de aklım evde. Minnoşum benim.

4 yorum:

cinar dedi ki...

oh yumuk'un keyfine bak ya. oradan oraya zıp zıp maşallah. hiperaktif seninkisi diyorum bak ben sana :)

eh iyi işte Çakılım, arkadaşın kaldı demek ki İstanbul'da. Çok iyi bir haber bu. Pilates, yoga ve yüzme mi dedin. Vallahi çok imrendim. Tepe tepe kullanın elinizdeki şansı. Benim yerime de yap, oh mis :))

cakiltasi dedi ki...

çınarım hiperaktif çarpı hiperaktif :) görseniz çıldırıyor bazen. bak gene özledim keratayı.

iyi oldu çınarım gitmedi arkadaşım. bi başıma kalmış hissedecektim yoksa. çok sık görüşemesek de iyi bir his burada olması.

valla dedim dedim ama gidemiyorum çok sık. eldekinin kıymetini bilmemek galiba:) şöyle günde iki saatini spora ayıran tiplere özeniyorum nasıl bir disiplin di mi:)

Alo Elo! dedi ki...

yaaaağğğğ ben korkarım öyle hoppidi hoppidi. beni ısırmaya hiç yeltenmesin fırlatıveririm valla bi köşeye, o olur sonra!
bana ne!

cakiltasi dedi ki...

haha fırlat cicikom bumerang misali geri geliyor. itiraf ediyorum dün hayatımdan bezdirdi beni:) bir ara ağlayacaktım nolur yapma yumuğum diye.