Çarşamba, Temmuz 01, 2009

EHH BİR DURUN YAHU

Madrid serisini bitiremedim. O kadar iyi bir anlatıcı değilim sanırım. Ayrıntılara takılıp konuyu uzattıkça uzatıyorum. Misal, üstüme çorba döküldü demektense dün sabah eve gittiğimde diye başlayıp bir dizi nedensiz şeyi anlatıktan sonra en sonunda çorbanın dökülmesine gelebiliyorum.

Aldığım onca hamilelik,doğum, nişan, isteme, düğün haberine bir yenisi daha eklendi. En kazanova olan arkadaşımız. Temmuz'un 25'inde nişan için İstanbul'a geliyorum diye mesaj atmış. Çok değil 4-5 ay önce evlenirsin bu kızla di mi dediğimizde bilmiyorum o iş sonraki iş diye kıvıran adam amasya salak ( bu teyzemin tabiridir) olmuş :))))

Valla her taraf güzel haber dolu da ben kendimi kukumav kuşu hisseder oldum. Bir arkadaş terfi almış, bir diğeri beni terkedip Ankara'ya yerleşiyor, biri doğuracak, biri doğurmuş, birini istemeye gelmişler, biri nişanlanmış, bir kaçı ekim'de evlenecek. Eee bir durun cidden yahu teker teker gelin kaldıramadım bu kadarını.

Ay ne güzel diyemeyecek hale geldim. Dişlerimin arasında yalandan tebessüm. Ne kötü bir insanım demeye başladım.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

dertlenmene gerek yok ortak, bi süredir okuyorum da yazdıklarını, istanbul yaramış sana, güzel bir hayatın var diyebilirim. senin adına sevindim.
neyse mehtaplı geceler işte kalamışta ;)

cakiltasi dedi ki...

sevgili adsız ortak, tanış mıyız acep?

Basak dedi ki...

dönem dönem herkese oluyor, farkındasındır umarım. Daha geçen ay ben de böyle diyordum:)
ayrıca yazı konusunda kendine haksılık etme, ben yazılarını çok seviyorum, gayet güzel anlatıyorsun, üslup güzel olunca kaç satır ya da kaç sayfa yazıldıüı fark etmiyor. Yoksa Tolstoy bu kadar ünlü olur muydu? Adam yaz yaz bitiremez, ama o tasvirleri insanı alır götürür.

cakiltasi dedi ki...

sevgili başak,
çok teşekkür. sevindirik oldum. yorumlarınla:)
dediğin gibi kendimi acımasız eleştirenlerdenim ne yazık ki!

cinar dedi ki...

:) canim benim ya. bazen her sey ustuste gelir boyle. herkes bir sekilde ilerler, sen yerimde duruyorum sanirsin. ama gecici cakilim.

cakiltasi dedi ki...

evet çınarım bu yazıyı yazdığım vakit oha yahu durun iki dakka modundaydım. geçti şimdi o hissim. her şeyin sırası var. ben sıramı bekliyorum biraz uzun sürüyor sadece.