Perşembe, Ocak 29, 2009

HAVADA BULUT SEN BENİ UNUT







Kafasında böyle yağmur bulutu ile dolanan insanlar vardır ya :) İşte ben biraz kendimi bunlara benzetiyorum. Bizimkiler araba değiştirince Ankara'daki araba İstanbul'a geldi. Bende de ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya durumu söz konusu oldu. Neyse araba kapının önünde duruyor. Bana arada onu iki günde bir çalıştırman lazım diyenler oluyor. Ben tamam diyorum ama onu da yapmıyor filan. Hani spordan bahsettim ya 4 ay oldu yazılalı ben bir türlü düzenli gitmiyorum dedim. Arabanın esas amacı benim spora gidip gelişimi sağlayacak olması. Ama ben gitmeyi erteledikçe, işten dönünce giderim, sabah giderim, şöyle yaparım dedikçe eve girip çıkamaz oldum. Bir şeyler beni vazgeçiriyor. Arabayı kullanmaya çekiniyorum. İşte böyle bir özgüven sorunu yaşıyor, duruyorum. Sonunda dedim ki kendi kendime Çağıl eve giriyorsun girince çıkmamak için de bin türlü bahane üretiyorsun. Sen al arabayı Shell'in oraya parket. Otobüsten inince paşa paşa gidersin spora. Aklım araba geldim işe. İşten çıktım hevesle gidiyorum. Arabayı yerinde bulacak mıyım nasıl gideceğim filan. İndim otobüsten araba yerli yerinde. Bindim çalıştırdım. Bir tuhaflık var. Böyle vites değişmiyor sanki (otomatik) acayip gürültü geliyor sanki yarış arabası. Geldim Daruşaffaka'ya park yeri arıyorum. Çocuk demez mi egsoz'unuz düşmek üzere. Neyse parkettim arabayı, baktım arkasına. Durum hoş değil. O kadar eziyetle gelmişim spora dönmek olmaz. Bir buçuk saat orada takıldıktan sonra aklım beni rahat bırakmadı. Dönüşte Shell'e girdim. Dedim böyle böyle. Sağolsun oradaki benzinci oradan buradan tel buldu bağladı. Dedi bunun işi sanayiilik.

Böyle de olsa kullanılırmış araba. Ben cuma da böyle gideceğim spora. Sonrasına bakacağız artık. Düşün düşün boktur işin. Şimdi aman bunun karabulutla gezmeyle ne alakası var diyeceksiniz. Ama bu bir değil iki değil. Hepsini hatırlayıp yazsam roman olur. Unuttum tabii diğerlerini:)

2 yorum:

cinar dedi ki...

Ohhhh, sonunda spora başladın yani. Hadi gözümüz aydın :) Araba da iyi olmuş işte Çakılım. Şimdi istediğin yere istediğin zaman gidebilme özgürlüğün var. Yollarda otobüs beklemek zorunda değilsin canın çekmediğinde. Bir de bu açıdan bak yahu. Hadi Çakılım hadi, seni yeniden sahalarda görmek istiyoruz. Eski enerjin ve neşenle. Hadiiiiiii :)

cakiltasi dedi ki...

valla öyle çınarım:) şimdilik pilatese gidiyorum. diğer programıma başlayamadım ama bu da bir aşama. valla öyle araba olmasaydı spora hiç gitmezdim heralde. o kadar yakın bir o kadar da sapa yeri bana :)kış bitsin enerjim gelecek yerine söz :)