Salı, Ekim 28, 2008

VALLA KOMİK Bİ HABER


Hay allahım neler var :)))


Sevgilisinin kariyeri için işlediği cinayeti itiraf etti


Arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kişi, soruşturmayı yürüten kadın
dedektife aşık olunca, sevgilisinin kariyeri için cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti.

Rusya’da Vyaçeslav Grigoryev adlı kişi, arkadaşını öldürmekle suçlandığı davada, soruşturmayı yürüten kadın detektife aşık olunca sevgilisinin kariyeri için cinayeti nasıl işlediğini itiraf etti.
Rus haber ajansı RİA Novosti’de yayımlanan haberde, 32 yaşındaki Grigoryev’in Yuri Kamagin adlı arkadaşıyla şubat ayında içki içtikleri ve Kamagin’den ondan sonra haber alınamadığı kaydedildi. Kamagin’in cesedi uzun süre sonra nehirde bulununca olayla ilgili olarak gözaltına alınan Grigoryev, sorgulama sırasında cinayet suçlamasını reddetti.
Cinayeti soruşturmak için görevlendirilen 27 yaşındaki Regina Pak, olayla ilgili yeni deliller üzerinde çalışmaya başladı, ancak pek başarılı olamadı. Pak’ın göreve başlamasından 2 ay sonra Soruşturma Komitesine gelen
Grigoryev, odanın ortasında dizlerinin üstüne çöküp, aşık olduğu kadın detektife dönerek aşkını ilan etti.
Grigoryev aşkını ilan ettikten sonra, cinayeti kendisinin işlediğini, cinayetten sonra cesedi nereye sakladığını ve olayla ilgili tüm detayları itiraf etti.
Birlikte alkol aldıkları arkadaşıyla arasında tartışma çıktığını belirten Grigoryev, kavga etmeye başladığı arkadaşının boğazını iple sıkarak öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattı. Grigoryev, dün çıkarıldığı mahkemede cinayeti, "aşık olduğu detektifin kariyerini çözülmemiş bir cinayetle lekelememek" için itiraf ettiğini söyledi. Grigoryev, 15 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

2 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

vay be ne hatun kişiler var adamları yola getiriyo,özendim valla :))

cakiltasi dedi ki...

hehe di mi bekriyacım:)