Cuma, Aralık 10, 2010

ÜFFF İŞTE

Etrafımın erkeklerle çevrili olmasından bıktım. Çocukluğum hep erkek sürüsünün içinde geçti. Sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen kız arkadaşlarım, erkeklerin olmadık tavırlarına, çocukluklarına katlanamadılar ve kendilerini çektiler. Ben 11 tanenin içinde bi başıma döt döbek muhabbeti çektim. Kuzenlerim bir tanesi hariç hepsi erkek. İş yerinde temizlikçi teyze dışında herkes erkek. Vallahi bıktım. Ben de azıcık kız muhabbeti yaşamak istiyorum. O ojenin rengi ne güzelmiş ya da eteğini nereden aldın ya da en süperi ay şu çocuk çok yakışıklı di miiii.. Yok erkek fatma gibi yaşamaktan bıktım yeminlen. Şöyle plaza insanı olsam? Orada da barınamam ki! Kendi kapısının kilidini değiştiren eve gelen telefon kablosunu evde olmadığım için yarım bıraktıkları için soketlerle tamir eden. O da yetmedi ortada kalan kabloları evin etrafında çivilerle sabitleyen insan nasıl oje muhabbeti yapabilir? Ama yapmak istiyorum.
Fikir beyan ettiğimde dinlenmek istiyorum kardeşim. Kimse sakalım yok diye dinlemiyor beni. Gıcık oldum demin. Sakalım yok diye mi dinlemiyorsunuz dedim. Sustu kaldı herkes ne diyo bu yahu diye.

Manikürüjm pedikürüm yok. Düğünden düğüne kuaföre giderim. Öyle topuklu ile gezemem ama kırmızı ojem var arada sürüyorum.

ÜFFF İŞTE.....

3 yorum:

Alo Elo! dedi ki...

oy sen ne tatlısın öyle yaaa! anoommm! pek sıkıcıymış iş yerin! o zaman inşallah iş yerinde seni dinlemeyen gıcık tipler gitsin yerlerine senin gibi tatlıcık içi dolu turşucuk kişiler gelsin! amin inşallah! ;o)

cakiltasi dedi ki...

cicikommm aminnnn,
2011'de umarım arzu ettiğim şeylerin hepsi gerçekleşir.

cinar dedi ki...

:) ben de kız muhabbetinden sıkıldım desem? kızlar arasında çalışmak çok zor, illa kıskançlık ve kuyu kazma oluyor. erkeklerde o yok mesela, iyi taraflarından da bak Çakılım. özlemişim seni yahu :)