Cuma, Eylül 04, 2009

PAMUK GİBİYİM



Birgün önce iyi hissederken bugün diplerde sürünüyor olmak ancak reglinin yapacağı bir şey. Bu hormonlar ne tuhaf şey. Ben bilim insanı olmadığım için de kafam basmıyor bu gelgitlere. Niye böyle hissediyorum diye sorgularken aklıma geldi ki! İki gün içinde bilemeden bugün regli olacağım.
İstanbul bana serin millete hala daha sıcak olabilir. Hissettirdiği duygu sonbaharın başlarında Ankara'da olmayı anımsattı. Ve ben Ankara'yı özlemişim. Gidesim var. Hem de sonbaharını özlemişim. Bayramda gitmek istiyorum bakalım bebeklerimi ne yapacağım?


Bir de eğer pamuk gibi bir arkadaşınız varsa onu sarıp sarmalayın kuş tüyü yastıklar arasında saklayın. Yani bir plan program yapılırken. Oraya gelmem, buraya gitem, oranın şusu var, buranın busu var, ben üşürüm, ben şöyleyim, ben böyleyim, zartım, zurtum, zuranın zırt dediği yerim demiyorsa. Onun öpüp başınıza koyun. Ben dün çıldıra yazdım çünkü. Belki kötü hissin tetiklenmesine sebep regli yanında biraz bunun da payı vardır.


Kuzguna yavrusu hoş gelir hesabı kendimi pamuklara sarılacak arkadaş olarak görüyorum. Tamam sigara konusunda huysuzluğum vardır ama onun dışında hiç gıkım çıkmaz yav. Yani öyle olduğumu idda ediyorum.


Eve giderken Yumuk'la Mumuk'um stresimi alacak diye mutluydum.

2 yorum:

cinar dedi ki...

vallahi haklısın Çakılım. Böyle tipler bir de yapılanın değerini de anlamaz, eleştirir de eleştirir. Sanki maksat neyse? Maksat birlikte zaman geçirip eğlenmek yahu. Yine de kimsenin yaptığını beğenmiyorsan o zaman organizasyonu sen yapacaksın abicim. ben de çok muzdaribim bu konuda. Ben de kendimi pamukgillerden sayıyorum :)

cakiltasi dedi ki...

çınarım bu kızdığım ardaşıma sonra üzüldüm de! bu aralar onu böyle kabul etmek gerekiyor. neyse sonuç tatlıya bağlandı. ama dediğin tarzlar çok fena. bu organizasyon işine gelince ben beceremiyorum yahu. yok o yok bu derken böyle stres basıyor. en güzeli yapılana katılmak.
yaşasın pamukgiller:)