Çarşamba, Mart 04, 2009

AMPÜL AMCA

İnsanın kendinde olmayanda gözü kalır ya. Ben de işlerim çok yoğun, başımı kaşıyacak vaktim yok diye şikayet edenlere özeniyorum. Ahh diyorum keşke benim de öyle bir işim olsa da başımı kaşıyamasam, kendimi düşünemesem, Türkiye'nin yobazlarını, yozluğunu düşünemeden sadece günümü kurtarsam.
Maalesef öyle olmuyor ne günümü kurtarıyorum ne geleceğimi. Ev ve iş yerime giden yol üzerinde hergün yeni bir dükkanı kapanmış buluyorum. Yerinde ya kiralık yazısı ya da o dükkan yerine yemekle ilgili yeni bir yer hizmete girmiş. Ne yazık ki ben de maaşımı alamadım, kredi kartımı, kiramı ödeyemedim. Yani kriz teğet geçmiyor. Ampul amca!!!!!
Öyle tuhaf bir ülke ki. Ceplerini gani gani dolduran. Devletin malını deniz yemeyen domuz türküsünü tutturmuş. Onlara bir şeycik olmuyor. Liseliler ampul tayyip dedikleri için 11 ay bilmem kaç küsur gün hapis cezası alıyor.
Allah gerçekten bizi yargıya düşürmesin.

Vatan gazetesindeki yazı dizisi bir hayli ilginç. Türkiye'nin geleceğini nerede görüyoruz?

Ben göremesem de ileride yani bir 100 yıl sonra heralde bundan daha iyi oluruz gibi geliyor. Kör gözün parmağına yaşamak da bi yere kadar di mi? Ya da iç savaş, deprem, kuraklık olur da nüfus biraz temizlenir. Ayakta kalanlarla yeni bir düzen kurulur. Gül gibi yaşar giderler sonra.


İşte böyle ben bulutlardayım nolmuş canım %50 ile gelsinler yesinler doysunlar domuzlar gibi semirsinler. Aptalişko halkımız varmış. Sudanlı Gaffur'u karumak bizim hükümete kalmışmış nolcak yahuuu. Ohh al yazmalım selvi boylum. Her şey güllük gülüstanlık. Bahar da gelmiş nolmuş yanii. Ben sıyırmışım da nolmuş. Kim görmüş, kim okumuş çiçek böcek yazmadıktan sonra.

5 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

keşke herkes görse ama görmediklerini yerel seçimlerde kanıtlayacaklar ne yazık ki .bu oyum da boşa gidecek !

cakiltasi dedi ki...

bekriyacım, o kadar umutsuz ki herkes. annem acayip duyarlıdır bu işlere.o bile oy kullanıp da ne olacak demeye başladı.

Pilli Petro dedi ki...

ben de kullanmamayı düşünenlerdenim, yorulmama değmez ama gene o sabah dayanamaz giderim :(

cinar dedi ki...

İşte tam da bu yüzden herkes oy kullanmalı. Meydanı boş bırakmaya gelmiyor. En azından biz elimizden geleni yapalım da..

cakiltasi dedi ki...

bekriyacım olsun gene de gidip kullanmalı. sonra konuşup konuşup bi iş yapmayanlara benzeriz:)

aynen öyle çınarım elimizden geleni yapacağız.