Salı, Mart 10, 2009

35 NUMERO AYAKKABI, SÜPER LOTO, TÜRBİNTAK, MAVİ BİLGİSAYAR

Gün olmasın ki yuh yani diyeceğimiz bir şey çıkmasın. Ama çıkıyor işte ne yaparsınız. Valla sinir hastası olduk toplumcak. Ben deliriyorum oturduğum yerde. Başım dönüyor. Eminim sırf bu yüzden 10 yıl daha az yaşayacağım. Düşünüyorum düşünüyorum bir hal çare bulamıyorum. Tübitak oldu bir türbintak.

Sonunda da süper loto oynadım. Çıkması halinde etrafımda gördüğüm en iğrenç binaları satın alıp yıkacağım. Yerine de ağaç dikeceğim. Akıllı bir yatırım yaparak da parama para katıp yeni binalar yıkacağım. Heralde para çıkınca ne yapacaksınız diye sorulan insanların en tuhaf hayale sahip olanı benim. Ama bu benim en büyük hayalim. Ben büyünce şu evin sahibi olacağım şu işi yapacağım demiyorum. Ben kentleri eski haline getireceğim diyorum. İlk önce yıkacağım bina da Kızılay'daki ibretlik Kızılay binası olacak. Bir gün yıkıldığını görürseniz bilinki sahibi ben olmuşum.

Neyse bizim Mavi Bilgisayar hikayesi sonunda neticeye vardı. Yeni çıkan yasa nedeniyle faizi ile alamadık ama fatura tutarı olan 2000 tl'yi çatır çatır ödediler. Ve siz siz olun haksızlığın peşini bırakmayın. Malı satana kadar müşteriye kral muamelesi yap. Malın ayıplı çıkması halinde de müşteriyi süründür. Yok öyle işte. Sıra Miele'de ama tembellik yapıyorum.

Bir de geçen, şimdi çatladım ama ismi aklıma gelmiyor bir türlü Beşiktaş'ta ayakkabı dükkanı var ya hani, dizi jönü. Gerçi şimdi jönlük mönlük kalmamış. 2 yılda çökmüş yazık. İşte o beyefendi buyurmuş 35 numara ayakkabı giyen kadınlar kompleksli oluR uzak durun diye. Kıl oldum yazının devamını okumadım. Yanu niye kompleksli olacakmışız. Ben 34 numara giyiyorum ama çoğu ayakkabım da 35. Üstüme alındım açıkcası. Ayakkabılarımın fotosunu çekip koyacağım buraya ona inat. Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu söz konusu oldu biraz. İsmi de inatla gelmedi aklıma. Hiç internetten araştırasım da yok. İşte öyle pamuk gibi insanım vesselam.

3 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

Ozan Güven şekerim :) ben de okudum yazıyı da napsın adam çok uğraştırmış demekki kadınlar :)

cinar dedi ki...

adamın bir derdi var demek ki Çakılım. sen neden üstüne alınıyorsun yahu? ben de 35,5 giyiyorum, oh olsun işte :)) hihi

cakiltasi dedi ki...

hay ağzına sağlık bekriyacım. dün dizi de gördüm gene de aklıma gelmedi ismi. jeneriği de beklemedim mi unuttum mu artık. öğrenememiştim. valla heralde öyle çok uğraştırmışlar ki var bi yarası:)


hehehe öyle çınarım zaten artık 35 numara ayakkabı mı kaldı da satacaklar :))