Salı, Ocak 27, 2009

KIYAMET GÜNÜ GELSİN

Bu aralar pek keyfim yok. Enerjim sıfırlanmış hatta eksilere inmiş durumda. Saat 22.00 uyuyup sabah 08.00'de kalkıyorum. Hala da zorlanarak kalkıyorum. Yapmam gerekenleri yapmıyor boşvermişlik içinde yaşayıp gidiyorum. Spora 4 aydır yazılı olmama rağmen adam akıllı gitmedim. Hergün gideceğim diyip gitmiyorum. Dün saat 7'ye kurdum saati nasılsa 9 saat uyumuş olacağım heralde uykumu alır kalkar giderim spora dedim. Nerdeeeee???? işin en acınaklı tarafı da artık horul horul uyuyor oluşum. Deliler gibi horluyorum artık. Sessiz sedasız yatarken birden böyle bir huy edindim. İnanmıyorum da diyemiyorum artık. Aycan videoya çekmiş. Wall Street'teki derslerimi ise 6 aydır takip etmiyorum. Bu perşembe yeni randevu alacağım. İş deseniz skk primlerimizi Kasım sonundan beri yatırmıyorlarmış. Zaten daha önceki işlerimde de primlerimin yatırılmadığını sonra farketmiş bahtsız bir bedevi olarak sitttin sene emekli olmayacağımı düşünmüştüm. Herkes gibi özel sağlık sigortası olan. Tatilin minimum iki hafta olduğu tazminat talebi gibi şeylerin olduğu bir işim acaba olabilecek mi? Bunu itiraf etmekten son derece üzgünüm ama ha Hacettepe Üniversitesi İşletmeyi bitirmişim ha Sütçü İmam'ı. Şu koşullarda benden daha iyi koşullarda çalıştıklarına eminim.
Bunun yanında ajanslara düşen haberler daha da sinir bozucu. Akşam haberlerinde gün olmasın ki. Bir facia haberi almayalım. Başka bir haberde kıyamet gününe 3 yıl kaldığı. Açıkçası sevindim. O zaman emeklilikmiş iyi işmiş gelecekmiş filan hiç kasmadan yaşayalım.

5 yorum:

pinomino dedi ki...

çakııllll kendine gel çakıllllllllll
aaaaaaaaa..
ben sana formülü söyledim bu öğlen,
bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor!!!!

cakiltasi dedi ki...

valla kulak da tıkalı ama nasıl çıkıyor bilmiyorum:)))) sana horlamamın videosunu dinleteceğim.

cinar dedi ki...

Amaaaaaan üzül üzül nereye kadar Çakılım be. Dediklerinin hepsi doğru, ama elden bir şey gelmiyor işte. Bırakma kendini. Kıyamet gelecek ya da gelmeyecek, ne fark eder ki? Her halikarda kasmadan yaşamak lazım zaten. Şu an için durumlar çok iyi olmayabilir bu, hiç bir zaman olmayacak anlamına da gelmiyor. Moralini bozma. Öptüm çok :)

Basak dedi ki...

Kış uykusu halleri bunlar, kısa zamanda geçecektir. Ama diğerleri bu ülkede yaşadıkça varolacak sorunlar, hep vardılar, hep varolacaklar:) Yani daha tepeden bakarsak, "sorunlar" hep ama hep olacak, onları yok edemiyoruz ama onları ele alış biçimimizi ya da onlara bakış açımızı değiştirebiliriz. Çok öğretmenvari oldu ama işte bunlar ilüzyonun farklı görüntüleri, tuzağa düşmemeli. Yoksa adamda enerj namına bir damla bırakmazlar:)

cakiltasi dedi ki...

çınarım bu aralar bu moddayım gerçi bu moddan hiç çıktım mı o da ayrı bir nokta:) neyse umutsuz değilim o kadar. bir yerlerde ufacık da olsa kırıntılar var merak etme. öptüm çok.

başakcım, bu günlerde bakış açımda sapma var benim biraz :)hani bardağın hep boşunu görmeye hedeflenmiş bir hal anlayacağın. ama dolusunu da göreceğim yakındır. kış uykusu halleri çok doğru hiç bu kadar bıkmamıştım kıştan. artık silkelenip açılıp saçılasım var:)