Perşembe, Mart 18, 2010

OHHH BE!

Bu aralar Dexter hayranıyım. Kendimi Dexter gibi hissediyorum. Elbette seri katillik bir durum söz konusu değil. Bir de kendimle ilgili şunu farkettim. Dizi film ya da film karakteri olsun kendimi özdeşleştirdiğim her karakter erkek. Niye acaba? Kendimi dişi karakterin yerindeymiş gibi hissedemiyorum hiç. "Dexter" oluyorum ama onun sevgilisi ya da kardeşi değil. Lost'ta Kate değil ama Jack gibi hissedebiliyorum. Gizli bir kimlik problemim mi var acaba?

Benim Nükler fizikçi bir arkadaşım varmış meğer böyle dünyanın sonu gelmesin diye türlü türlü fizik problemleri ile uğraşırken ve hiç boş vakti yokken ben onu boş vaktimle rahatsız etmişim. Ahh bilseydim dünyanın geleceğinin onun ellerinde olduğunu hiç rahatsız eder miydim?

Eğer sevdiklerinizi kırmanıza neden olan bir insan varsa hayatınızda bence onu geç olmadan göndermek gerekli. Sonrasında insan kendine karşı çok acımasız olabiliyor. Ya da yeterince güçlüyseniz onun gazına gelip sevdiklerinize çemkirmeyebilirsiniz de! Yani blog kendimim diye demiyorum ama çok şükür sağlam karakterim var. Tamam git gellerim oluyordur. Ama dengem yerinde.

Öyle olmayanlarını da allah kurtarsın. Ohhh be!

4 yorum:

cinar dedi ki...

kurtarsın Çakılım be :))

Valla ben de kendimi Dexter gibi hissediyorum itiraf edeyim. ama o yamuk ağızlı gıcık kardeşine ya da uyuz Rita'ya benzetecek halim yok ya :) En sağlamları Dexter yine. üstelik iyi bir amaca hizmet ediyor :)) hehehe

cakiltasi dedi ki...

hahaha çınarım di mi dexter varken onlara mı benzeyeceğiz bir de.

bu arada gerçek hayatta dexter ve debra evli biliyor musun:)

rita'da desperate housewives'ta lezbiş olarak ortaya çıkan striptizci. dexter'daki rolü acayip uyuz. desperate'daki de böyle anam anam ne olmuş bu böyle diyeceğin tip hehe.

cinar dedi ki...

biliyorum ve hayret ediyorum ya. Debra'yı gördükçe sinir geliyor :)))
Desperate çok takip ettiğim bir dizi değil. orada görmedim o yüzden Rita'yı. Ama burada sümük gibi bir rolde :)

cakiltasi dedi ki...

mıyk mıyk hakikaten. alo dexter koş musluk bozuldu. koş evde fare var:)