Çarşamba, Nisan 02, 2008

TECAVÜZCÜLER HADIM EDİLSİN İSTİYORUM BEN.

Ben gene umutsuzluk doluyum maalesef. Kendimle ilgili değil. Ülkemle ilgili bu sefer. Nereye kafamı çevirsem bir çarpıklık, düşüncesizlik, bencillik, kültürsüzlük. İşin bence en acı tarafı geçmişten çok daha içi boş bir nüfusumuzun olması. İnsanları eğitimsiz bırakmak politika olmuş. Kadrolar işini bilmeyen imamlarla dolmuş. Sizce umutlu bakabilmek iyi şeylerde oluyor demek yeterli mi? Kaz dağlarında altın aramayı danıştay iptal etmiş. Sevinelim mi? Hangi hukuk kararı uygulanmış ki? Bu da uygulansın. Bundan 20 yıl sonrası Danıştay'da ülkesini seven, olaylara nesnel bakabilecek kişiler mi görevde olacak?
Bu sabah gene içimi acıtan başka bir haber okudum. Ağrı'da evini boyattığı işçilerin tecavüzüne uğrayan öğretmen. Şimdi görev bilinciyle kalkıp tanıdıklarından,akrabalarından uzak, ülkenin kısmen daha az gelişmiş bir şehrine gidiyorsun. Amacın insan yetiştirmek. Ama bazı mahluklar, senin evinin anahtarını yaptırıyor ve bir insana yapılacak en aşağılık davranışı defalarca yapıyor. Bunu benim anlamam mümkün değil. Ve çok açık söylüyorum bu insanlara en ağır ceza gerekiyor. Bu cinnet geçirip bir insan öldürmekten daha ağır bir suç. Tedavisi mümkün değil bu insanların. Cinselliğin böyle bastırıldığı kapalı kapılar arkasında herkesin her boku yediği başka bir ülkeden ne beklenir ki. Fransa'da sübyancı bir herifi nasıl ilaçla hadım ettilerse bu insanlara da aynısı uygulanmalı. Bir kere sapıklık ruhlarında var. Düzelmez ki!!!!!

Dellenmenin esigindeki cakil bildirdi.

2 yorum:

cinar dedi ki...

Ah Çakılım her an her yerde olabilir aslında bu. Ama özellikle bazı kesimlerde olduğu zaman bir de saklanma duruma var. Kurban olan utancından ya da korkusundan açıklayamıyor bir de. İşte o zaman her şey yanlarına kalıyor bu mahlukların. Hem en ağır suçu işle hem de paşalar gibi elini kolunu sallaya sallaya dolaş. Dediğin gibi ağır bir şekilde cezalandırmalılar ki bu düşünce akıllarına geldiğinde dahi eskileri şöyle bir hatırlayıp yerlerinde titresinler!

cakiltasi dedi ki...

sorma çınarım dışı seni içi beni yakar durumu. kimbilir ne vakalar vardır duymadığımız. hukuktan çok anlamam ama bunlara neden 2 yıl 3 yıl gibi cezalar verilip toplum içine sallıveriliyor anlamak mümkün değil.
öyle bi titresin ki bi daha kendilerine gelemesinler.hiç sevmiyorum bu insanları nefret az kalır.
öptüm çok.