Salı, Nisan 29, 2008

AMANNNN

Olan biten gene o kadar çok ki. Hemen bayat habere dönüşüyorlar. Benim en hassas ve affedemeyeceğim konulardan biri tecavüz ve cinsel istismar. Hele de çocuklara yapılınca. Son 10 gün içerisinde başka haber yoktu sanki. Arka arkaya şoka soktu beni.

İtalyan sanatçı Pipa'nın haberi tazeyken. Topkapı Sarayı’nın Kutsal Emanetler Bölümü’nde hafız olarak görev yapan zat. Cinsel tacizden tutuklandı haberine şok geçirdik. Sonra devamı geldi. Vakit gazetesi yazarı insan demeye bin şahit isteyen dede kılıklı tipitip. Yanında çalışan ailenin kızına mussalat olmuş. Annesinin de göz yummasıyla kıza cinsel taciz uygulamış. İşin en acı tarafı herif yemiş bi halt hala da olayı görmezden gelen islamcı takkiyeci basın. Sizden olanın yaptıklarını yok sayacak sizden olmayanın yaptıklarına sövüp sayacaksınız. Aynı sıralarda Avusturya'dan daha da korkunç bi haber geliyor. Babası öz kızını 24 yıl boyunca alıkoymuş ve tecavüz etmiş. Haberin ayrıntılarına gerek yok. Acaba bu haberi nasıl verdiniz. Görmezden mi geldiniz mi? Yoksa sapık hıristiyanlar işte mi dediniz.

Nasil bir dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Akıl erdirmek mümkün değil. Kendi çöküşümüzü kendimiz hazırlıyoruz. Kıyamet gününün gelmesine gerek yok. Zaten kıyamet günü gelmiş haberiniz yok. Açın gazeteleri, televizyonları haberlere bakın.

RTE ile ilgili gelişmeler, ülkenin man kafa halkının seçim haberleri zerre ilgilendirmiyor artık beni. Sosyal güvenlikmiş, Çalık Holdingmiş uğurlar ola. Toplumlar layık oldukları şekilde yönetilirlermiş di mi. Hakketmişiz demek. Kendi derdimize bakıcaz artık. Kendi küçük dünyalarımıza.

2 yorum:

cinar dedi ki...

Aa neden, dini nikah olunca her şey serbest ya. Hatta önce anasını al sonra kızını. İkisine bir nikah da yapmış olabilir üzmezmiş.. Üzmemiş işte anayı. Olan gencecik kıza olmuş.

Ne ekersen onu biçersin derler. Salak sulak seçimler yapmışız, salak sulak yönetiliyoruz çok mu? Bal gibi haketmişiz haketmesine de, bu kadar cahil cühela insan varken haketmişiz haketmemişiz hesabı bile yapılamıyor. Öküz gibi güdülüyor hala millet :(

cakiltasi dedi ki...

çınarım sende benim gibi dellenmişsin. haklısın ne diyim. nereye kafamı çevirsem. olanları kabullenmiş. ya da olanları kabullenmemişlere karşı bıkbık konuşan insanlar görüyorum. güdülüyoruz bu nüfusla daha da güdüleceğiz sonu yok.