Perşembe, Kasım 04, 2010

ÇAKIL GARİP İNSAN


İtiraf vakti. Bazen şöyle şeyler düşünüyorum. Çölde bir miktar insanla kalsam. Suyumuz da çok az olsa. Az olan suyun bir kısmı benim sularımdan biri olsa ben ne yaparım? Valla düşündüğüm vakit suyumu paylaşma arzusunda olmuyorum. Ehh tabiiii başa gelirse elbette paylaşacağım ama gönlüm paylaşmak istemiyor. Çünkü birileri benim suyumdan içerse ben içemem. O zaman ben susuz kalırım diye tümevarıyorum.

Peki ben niye böyleyim? Annemin anlattığına göre 9 aylıktan itibaren altıma yapmayı kesmişim. Şimdi ben çocuk büyütmedim nasıl büyürler onu da bilmem ama bir bebek 9 aylıktan itibaren altına yapmıyorsa bir gariplik yok mudur yahu? Yani nasıl bir durumdur bu? Anneme nasıl olur dedim yanlışın var dedim. Yok dedi. Eeee peki napıyordun dediğimde tuvalete tutuyormuş beni. Böyle boksuz tertemiz bir bebekmişim. Bence bu suyumu kimseyle paylaşmama durumu taaa bebeklikte kendini göstermiş gibi geliyor bana. Kaldık ki kimi zaman kendi içtiğim pet şişeden iğrendiğim olmuştur. Sabahları diş fırçalarken tükürdüğüm şeyden ayrıca iğrenirim.

Böyle anlatınca kendimi düşününce benimle hayatı paylaşan zavallılara epey acıyorum. Salatayı ortadan yemeyi sevmediğim gibi bana ayrılmış salatanın temizliğiyle ilgili takıntılıyımdır da. Böyleyim filan ama kendimi de eğittiğimi bildirmek isterim. Dışarda yeme zorunluluğu iş hayatına başlayınca öğlen yemeği kavramını oluşturuyor. Eee hal böyle olunca da gidiliyor bazı yerlere. Gidilen yerler çok mu temiz oluyor? Elbette olmuyor. Tabağımda çıkan kılı kenara koyup yemeğe devam ettiğim çok olmuştur diyemeyeceğim ama 3-5 kere yapmışımdır bunu.

Gene de takıntılarım devam ediyor. Öğlen yemeğe çıktığımda kendimce gidilmeyecek yerlerim mevcut. Garsonun tırnakları iğrençti, orası yemek kokuyor, oraya güneş girmiyor, çok depresif bir yer gibi.

Özellikle koku takıntım gün geçtikçe tahammül edilmez oluyor. Allahım ileride kendi boklarımla oynamam inşallah.

6 yorum:

nalan dedi ki...

son cümleye aminn :)

pinomino dedi ki...

çakılım eğitiminde katkımız olduğunu düşünüyorum ben:)))

cakiltasi dedi ki...

aminnn nalancım:)


hehehe pinom evet sizin katkınızı gözardı edemem:)

Alo Elo! dedi ki...

:)))) canım benim! çok komiksin ve yalnız değilsin biliyorsun. hele koku konusundaki hassasiyetimi bülocum da pek iyi bilir. ve eğer yemekle ilgili tepki gösterirsen kızar da. ne yapayım dayanamıyorum kötü kokuya. bir de 9 aylık boksuz bebek meselesi... süpermiş. gönül teyze ne yapmış acep ben de bileyim de defne de senin gibi olsun. artık bezle, beklemiş boklarla uğraşmayız bundan kelli! :)) ve evet son duana da katılıyorum. cümlemize amin!

Alo Elo! dedi ki...

haa bu arada arka planın çok karmaşık yapmış sayfayı yahu! sevimliler ama göz yoruyor.

cakiltasi dedi ki...

anneme sorarız cicikom:)

evet ya bence de göz yoruyor. şu transparan şeysini biraz daha açık yapayım istedim olmuyor.