Çarşamba, Eylül 08, 2010

YAZIK

Kimin rantı varsa o Evet diyor. İçi de boş o evetçilerin söylemlerinin. Kimi hayır diyecekler de şöyle bir girizgah yapıyor. Erdoğan'ın gizli bir gündemi yok aslında o şöyle iyi böyle iyi ama bu demokratikleşme sağlayan bir anayasa değişikliği değil.


Evet ben radikal islamcılar gibi radikalim ve AKP düşmanıyım. Sağduyum yok aklım yok ama kesinlikle gizli gündemi olduğuna eminim. Hiç öyle iyi niyetli biri olarak düşünmüyorum. İnançlı olduğunu da düşünmüyorum. Allah korkusu olan adam böyle yolsuzluklarla birilerinin başını ezerek yükselmezdi. Bence onda Tanrı kompleksi var. Yani herif kendini tanrı sanıyor. Yazık valla üzülüyorum kendisine.

2 yorum:

Alo Elo! dedi ki...

aynen katılıyorum canım arkadaşım benim. ben de bu konuda hiç hoşgörülü değilim sadece ona değil onun destekçilerine karşı da.
umutsuz olmak istemiyorum ama sanırım yine şaşıracağız. milletin yarıdan çoğu belki tamamına yakını bilinçsiz, eğitimsiz! bunlara kanacak kadar bilinçsiz. kimin ne olduğunu bile bile nasıl onlara oy verirler, nasıl evet derler. hiç kafa yok onlarda yaa! bi de kendilerini allayıp pulluyorlar, inançlı, demokratik, hümanist, millete hizmet eden hükûmet gibi falan gösteriyorlar ya sinirlerim hopluyor.

cakiltasi dedi ki...

cicikom valla bu ara diyorum ki beter olalım da görelim halimizi.