Pazartesi, Eylül 20, 2010

KIŞ ÇABUK GEL

Hülya Avşar’a ve bazı CHP’lilere aklım ermiyor. Baykal zamanı daha çok oyumuz vardı demek nasıl bir inanışın sonucu hakikaten anlamak çok zor. Kemal Bey böylesi uğraşmasa nah yükselirdi oyunuz.

Hülya Avşar’a gelince, “Fatmagül’ün Suçu Ne” onların versiyonunda daha inandırıcıymış. Yahu sen o sahneleri çekerken zevk olmadıysan ben de damataşı olayım.

Bir de şu türk milleti kokuyor hadisesi. Gelen giden ünlüler twitter hesaplarında Türkler koyun gibi kokuyor diyince herkes ayaklandı. Koyundan beteriz yemin ederim. Pazartesi sabahı insan niye ter kokar. Abicim üstündeki kıyafeti 30 bin kere giymek ne demek? Ben dayanamıyorum. Toplu taşımla sehayat ettiğim için de çok pis batıyor durum bana. O yüzden kışı özledim. Şu yaz deflenip gitsin. Herkes kalın montlarını giysinde en azından is koksun. Tabii montu kokan insanlar da yok değil. Mont demek hiç yıkanmaması gereken bir şeymiş gibi davranmak bize has. Yemek ve sigara bileşimi iğrenç bir koku bahsettiğim.

3 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

hülya avşar artık saranına sarılsın defolsun abuk sabuk konuşuyo ya.

kış gelsin bence de nefret geldi banada yazdan ve de ter olayından. bitsiiiinnnn

cakiltasi dedi ki...

bekirayım hehehe valla ne olacak bu kesimin hali hem muhafazakar hem liberal.

evek bitsin ben de baydım. ama şimdi de otobüsler pek havasız millet korkuyor cam açmıyor beni kıl ediyor.

Alo Elo! dedi ki...

ıyy evetya bilirsin benim burnum da aşırı hassastır bu konuda. bazı insanlar neden giysilerini değiştirmez, ıyyy üstlerini değiştirmeyn altını hiç değiştirmez. bööyyggğğhh!
bu arada kışın temizliğine dikkat etmeyenlerin paltoları hele de yağmurda daha kötü kokuyor. yağmur suyu onların kabanlarındaki kiri tozu kumaşın havıyla birlikte kabartıp daha da yayıyor etrafa! bıykk!