Cuma, Mayıs 21, 2010

UTANCIM BÜYÜK

RTE'nin artık kendine gelmesi lazım. Bir insan bu kadar ne dediğini bilmeden konuşmaz. Hele ki bir ülkenin başbakanıyken. Sırf kendisinden dolayı yaşadığım yüzyıldan ve yerden utanıyorum.

3 yorum:

cinar dedi ki...

densizlik diz boyu. adam yanında birileri olmadan ne dediğini bilmiyor resmen. hadi sen bu açıklamayı yaptın. ya olayın başından beri orada bulunan bakana ne demeli? o da RTE den sonra aynı açıklamayı yaptı! ne kaderinden bahsediyorlar. insanların canı gitmiş, 10 bin lira vermişler. kader dediklerinin bedeli de bu işte :(

Asortik Krep dedi ki...

Ben başbakanın ve bakanların gittiğini duyunca eyvah dedim zaten..
Kurtarmak için değil sadece biz ordaydık demek için gidildiğini düşünüyorum.Yoksa insan hem acılı bir insanın yanına gidip hem de böyle şeyler söyleyebilir mi..? Söylerse de samimi olduğu aklınıza gelebilir mi..?
Ne zamandır ölüm üstüne politika yapılmaya başlandı bu ülkede ve ne zamandır millet bu kadar kolay satıldı..Ben olsam tırnaklarımla toprağı kazıyıp oraya ki içinde olan benim canımdır gelen herkesin üstüne atlardım.Bu millet kendini yine iyi tutuyor..
Madencilerden değilde asker olup şehit ailelerinden bunlara oy veren var mıdır diye de merak ediyorum o başka ve uzun bir konu..
Maden kapatılmalı ve hakları elinden alınmalı bence.. Oysa gidenler gittikleriyle kalacak ve korkarım bir başka kayba kadar bunları da herkes unutacak.

cakiltasi dedi ki...

çınarcım, olana ayrı kızıyorum halk dediğimiz koyuna ayrı:(

asortik krepçim, oy veren maalesef vardır. öyle aklı havada milletimiz, kendisine, hakkına sahip çıkmayan halkımız var ki! eğer ki iş kazasında yakını ölenler bir oluşum kursa hükümetin üstüne gitse bakalım her şey böyle kolay mı geçiştirilir? tersane ölümleri vardı bir dönem ne oldu aynı tas aynı hamam. kan parası alan susuyor. off valla devenin boynu hikayesi neremiz düz ki!!!